bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Over het project

Momenteel is dit gebied niet aangewezen als woonbestemming. Hoewel er nu dus nog geen sprake is van een nieuwbouwproject, hopen we ooit op nieuwbouw aan de Kreupeleweg....

De ontwikkeling van een visie

Nieuwbouw aan de Kreupeleweg is dus nog geen zekerheid. Wat we voor ogen hebben met deze grond, is geen grootschalig nieuwbouwplan. In tegendeel: dat zou geen recht doen aan het dorpse karakter van Klaaswaal. Samen met geïnteresseerden en de gemeente hebben we de behoefte van nieuwbouw in dit plan onderzocht. Hieruit is gebleken dat de meeste mensen interesse hebben in koopwoningen.

Mede op basis van uitkomsten van de enquête voeren we gesprekken met de gemeente. Zodra de behoefte voor nieuwbouw aan de Kreupeleweg wordt gezien en aansluit bij de woonvisie van de gemeente, wordt de volgende stap in het ontwikkeltraject gezet. Mocht uiteindelijk blijken dat zowel de gemeente als provincie enthousiast zijn over de ontwikkelplannen, dan wordt pas het bestemmingsplan gewijzigd en worden de nieuwbouwplannen concreet gemaakt. 

Wil jij als eerste het laatste nieuws ontvangen?

Blijf op de hoogte